Nova vest
Vaterpolo

Petak, 04.12.2015.

15:35

Swimmingworld: Pijetlović najbolji na svetu

Srpski vaterpolo reprezentativac Duško Pijetlović proglašen je za najboljeg igrača sveta u izboru američkog časopisa "Swimmingworld".

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Starsport

Centar Pro Reka priznanje je dobio nakon što su ga mediji izabrali za najboljeg igrača na Svetskom prvenstvu u Kazanju, na kome je Srbija osvojila zlatnu medalju.

"Počastvovan sam, ali moram da kažem da je to priznanje mogao da dobije bilo ko iz naše reprezentacije. Zahvalan sam igracima iz Pro Reka i naravno srpskog tima jer bez njihovog kvaliteta ne bih došao do izražaja", rekao je Pijetlović, a prenosi sajt Vaterpolo saveza Srbije.

Pijetloviću sa reprezentacijom nedostaje samo zlato sa Olimpijskih igara kako bi upotpunio bogatu riznicu, a priliku za to imaće naredne godine u Riju.

Karijeru je počeo u Vojvodini, a potom igrao za Sintez, Partizan i Crvenu zvezdu sa kojima je osvajao Evroligu. Takodje, sa Pro Rekom je dva puta bio prvak Evrope, a od prošle godine je po drugi put član slavnog tima iz Djenove.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu