Nova vest
Vaterpolo

Sreda, 28.01.2015.

19:36

Vujasinović: Na dobrom smo putu

Trener vaterpolista Partizana Vladimir Vujasinović rekao je da je njegova ekipa izgubila od Primorja zahvaljujući lošijoj igri sa igračem manje.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

On je dodao da će mladi tim crno-belih iz svake utakmice učiti i izvlačiti pouke.

"Igrali smo protiv jakog tima koji ne prašta greške, dobili su nas malo na veštinu, malo na iskustvo. Nažalost, mnogo smo grešili u odbrani, pogotovo u situacijama sa igračem manje i to je ključ poraza."

"Da smo odigrali malo bolje u tom segmentu verovatno bismo ušli u neizvesniju završnicu i tu bismo mogli da tražimo šansu", rekao je Vujasinović za Radio-televiziju Srbije.

Vaterpolisti Partizana izgubili su večeras na plivalištu na Banjici od Primorja sa 7:11 (2:3, 2:2, 2:3, 1:3), u utakmici četvrtog kola Grupe B u Ligi šampiona i pretrpeli treći poraz. Hrvatski tim ostvario je treću pobedu.

"Igramo u Ligi šampiona i Jadranskoj ligi, pokušaćemo da izvučemo pouke iz tih mečeva, da vidimo gde su greške i da ih ispravimo. Zbog zgusnutog kalendara malo treniramo a više igramo. Mislim da idemo dobrim putem, treba nam malo vremena", rekao je Vujasinović.

U sledećem kolu, 11. februara, Partizan će igrati u Berlinu protiv Špandaua.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve