Nova vest
Vaterpolo

Četvrtak, 15.05.2014.

19:58

Partizan: Fudbaleri za vaterpoliste

Fudbaleri Partizana priključili su se akciji navijača za prikupljanje novca za pomoć Vaterpolo klubu koji je u finansijskim problemima.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Crno-beli fudbaleri su kupili majice sa natpisom "Kao mali učen sam da za njega navijam" i pozvali ostale navijače da na isti način pomognu najtrofejnijem klubu SD Partizan.

Akciji se priključio čak i popularni Miša Tumbas koji je pomogao VK Partizan sa 500 dinara.

Iako su već godinama u teškoj finansijskoj situaciji, a ove na ivici opstanka, vaterpolisti Partizana su se plasirani na F6 Lige šampiona gde će igrati sa Pro Rekom u četvrtfinalu u Barseloni.

VK Partizan je sedmostruki šampion Evrope, a ima i 25 titula šampiona Srbije/Jugoslavije i 23 nacionalna Kupa. Takođe ima po jedan LEN trofej i titulu Kupa pobednika Kupova.

Za Partizanu su svojevremeno igrali Igor Milanović, Aleksandar Šoštar Vladimir Vujasinovi (aktuelni trener), Jugoslav Vasović, Filip Filipović, Vanja Udovičić, Aleksandar Šapić, Andrija Prlainović, Dejan Savić, Danilo Ikodinović...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve