Nova vest
Vaterpolo

Subota, 01.06.2013.

22:16

Prlainović: Istorija je ispisana

Vaterpolista Crvene zvezde Andrija Prlainović rekao je posle osvajanja Lige šampiona da je on najponosniji kapiten celog tog sportskog društva u istoriji.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

"Najponosniji sam kapiten u istoriji Sportskog društva Crvena zvezda."

"Ovo je najbolja ekipa u kojoj sam ikada igrao, ovi momci nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Ako se ovakva generacija raspadne, ne znam šta u Srbiji treba da se uradi, da li je sport najbitniji, sportski rezultat ili nešto drugo", rekao je Prlainović za RTS posle finalne utakmice na Banjici.

Zvezda je u finalu završnog turnira Lige šampiona pobedila Jug sa 8:7 i tako osvojila prvi trofej šampiona Evrope u istoriji.

"Istorija je zaista ispisana. Sezona je bila neverovatna i morala je ovako spektakularno da se završi. Odigrali smo još jednu fantastičnu utakmicu, bili smo bolji tokom celog meča. Više nego zasluženo smo osvojili Ligu šampiona", kazao je Prlainović.

Vaterpolista Zvezde Nikola Rađen istakao je da želi da ekipa ostane na okupu kako bi nastavila da "teroriše sve ostale klubove".

"Drago mi je što sam bio deo ovoga, atmosfera je bila izuzetna. Želeo bih da ova ekipa ostane na okupu, nastavi da hara Evropom i da teroriše sve ostale klubove", rekao je Rađen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

85 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve