Nova vest
Vaterpolo

Utorak, 25.01.2011.

22:05

Vaterpolisti na završnom turniru SL

Vaterpolo reprezentacija Srbije obezbedila je plasman na završni turnir Svetske lige koji se održava u Firenci.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Srbija je u trećem kolu A grupe pobedila Španiju u Barseloni sa 12:4 (4:0, 3:1, 2:2, 3:1), i tako zabeležila i treću pobedu u grupi.

Tim Dejana Udovičića je protiv finaliste Svetskog prvenstva iz Rima odigrao sjajno na početku meča, i praktično već posle prve dve četvrtine rešio pitanje pobednika (7:1).

Međutim, naš nacionalni tim je i u nastavku odigrao veoma dobro, što je na kraju rezultiralo pobedom od osam golova razlike.

Najefikasniji u sastavu Srbije bio je Filip Filipović koji je postigao tri gola. Duško Pjetlović i Andrija Prlainović postigli su po dva gola, a po jedan su dali Gocić, Udovičić, Nikić, Rađen i Mitrović.

ŠPANIJA: Agilar, Malarah 1, Marsal, Širanji, Molina 2, Mingel, Galjego, Espanjol, Guterez, Esteljer, Perez 1, Garsija, Lopez. Selektor :Agilar.
SRBIJA: Soro, Avramović, Gocić 1, Udovičić 1, Vapenski, D.Pijetlović 2, Nikić 1, Aleksić, Rađen 1, Filipović 3, Prlainović 2, S.Mitrović 1,G.Pijetlović. Selektor:Udovičić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve