Nova vest
Vaterpolo

Petak, 21.01.2011.

22:40

Udovičić saopštio sastav za Španiju

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije, Dejan Udovičić saopštio spisak igrača za duel Svetske lige sa ŠPanijom. Bez iznenađenja i novih imena.

Izvor: B92, waterpoloserbia.org

Autor:B92, waterpoloserbia.org

Default images

Vaterpolo reprezentacija Srbije u utorak u 20 časova na bazenu Sant Žordi u Barseloni odigraće protiv Španije utakmicu trećeg kola kvalifikacija u Svetskoj ligi. Posle dva kola naša selekcija ima svih šest bodova, Španija 4, Nemačka 2 dok je Makedonija bez bodova.

Savezni selektor Dejan Udovičić odlučio je za ovu utakmicu pozove standardni sastav kojem je ukazivao poverenje tokom 2010 godine: golmani Soro i G.Pijetlović, u polju Aleksić, Udovičić, Gocić, Avramović, Filipović, Radjen, Nikić, D.Pijetlović, Prlainović, Mitrović, Vapenski.

"Utakmica je bitna jer nas pobeda gotovo sigurno vodi na završni turnir Svetske lige u Firencu. Ukoliko bi već u utorak bili u nadmoćnoj sitaciji u grupi lakše bi mogli da organizujemo, bez ikakvih dilema, kalendar priprema" kaže selektor Dejan Udovičić.

Za Špance je susret u utorak poslednja šansa posle neočekivanog neuspeha i poraza od Nemaca na peterce u prvom kolu.

"Sigurno je da će Španija igrati u najjačem sastavu sa ogromnim motivom da zabeleži uspeh. Naše je da odigramo najbolje što možemo u ovom trenutku i pokušamo da slavimo. Cenim kolegu Agilara, Španija je druga na svetu tako da o kvalitetu ne treba da pričam. Za nas će to biti prava provera" izjavio je Udovičić.

Reprezentacija putuje u ponedeljak ujutru a povratak je predvidjen za sredu u ranim poslepodnevnim časovima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve