Nova vest
Vaterpolo

Petak, 06.03.2009.

23:34

Vaterpolisti pobedili SAD

Vaterpolo reprezantacija Srbije pobedila je selekciju SAD 11:5 (3:1, 1:3, 2:0, 5:1), na startu Volvo turnira u Mađarskoj.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Srpski tim nastupio je u podmlađenom sastavu (nisu igrali Vanja Udovičić, Slobodan Nikić i Slavko Gak), ali je i pored toga zabeležio sigurnu pobedu. Duško Pjetlović bio je najefikasniji sa četiri gola, a Gocić i Prlainović postigli su po dva. Najbolji kod Amerikanaca bio je vaterpolista Partizana Rajan Bejli sa dva pogotka.

U drugom meču na Volvo turniru sastaju se Mađarska i Rumunija, a u subotu će biti odigran derbi između Mađarske i Srbije.

Srbija: Soro, Avramović, Gocić 2, Vapenski, Duško Pijetlović 4, Ćuk 1, Aleksić 1, Rađen, F. Filipović, Prlainović 2, Stefan Mitrović 1, Gojko Pijetlović, P. Filipović.
SAD: Bruks, Sejghorn, Handt, Donel, Vrajt 1, Merlo 1, Hopkins, Vit, Bejli 2, Sarf 1, Krumpolc, Stivens, Kruzeka. Selektor: Sreder.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve