Terzić: Zvezda ne pristaje na ucene

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je za Večernje Novosti da tim uprava šampiona Srbije neće pristajati na ucene kada su u pitanju transferi.

Izvor: B92, Veèernje novosti

Subota, 24.01.2015.

20:33

Default images
StarSport

"Došlo je do zastoja u pregovorima sa Sutjeskom. Vladimir je u Beogradu, čeka rasplet, ali mi ne nećemo da prihvatimo dogovor po bilo koju cenu. Nadam se pozitivnom raspletu, videćemo danas-sutra", objasnio je Zvezdan Terzić u razgovoru za 'Večernje Novosti'.

Promocija krilnog napadača Sutjeske i reprezentacije Crne Gore bila je zakazana za tri popodne, kada je Jovović trebalo da potpiše troipogodišnji ugovor sa crveno-belima, ali je on, prema rečima poslovnog direktora Stefana Pantovića, odložen jer nisu utanačeni određeni detalji sa Sutjeskom.

Ističući da Zvezda ima veoma dobar igrački kadar i da na pripremama pruža vrlo dobre partije, osvrnuo se Terzić i na činjenicu da je Rade Krunić potpisao za Vojvodinu.

"Već 15 dana nisam pominjao Krunića jer Zvezda ne pristaje na ucene, a i ne znam gde bismo s njim. Imamo osam vezista, pritom Vukan Savićević igra sjajno. Donji Srem očekuje 300.000, Verona ima predugovor, postoje i ljudi koji su investirali lični novac, igrač je 100 odsto menadžerov i u tu priču nismo hteli da ulazimo", zaključio je Terzić za Večernje Novosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: