Simeone: Savršenstvo za titulu

Trener Atletiko Madrida Dijego Simeone rekao je da njegova ekipa mora da igra "skoro savršeno" cele sezone kako bi odbranila šampionsku titulu u Primeri.

Izvor: B92, Beta

Nedelja, 28.09.2014.

17:02

Default images

Atletiko je pobedio Sevilju sa 4:0 i smanjio zaostatak za vodećom Barselonom na dva boda u španskom šampionatu.

"Razlike izme]u nas i Barselone i Real Madrida se mogu izjednačiti u jednoj utakmici, ali sezona je duga i vrlo je teško pobediti ih. Ako želimo da budemo šampioni moramo da budemo skoro savršeni, kao prošle sezone", rekao je Simeone.

Simeone je u subotu vodio ekipu prvi put posle suspenzije od osam utakmica koju je dobio zbog sukoba za četvrtim sudijom u revanš utakmici Superkupa Španije protiv Real Madrida.

"Srećan sam što sam se vratio na klupu i što ću biti u direktnom kontaktu sa igračima. Podrška publike je važna i treba nam u svakoj utakmici na Visente Kalderonu", rekao je Simeone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: