Sonders: Nadamo se da će Pek ostati

Generalni menadžer Minesote Flip Sonders nada se da će Nikola Peković prihvatiti uslove novog ugovora i ostati u Timbervulfsima narednih pet godina.

Izvor: SV

Subota, 13.07.2013.

17:34

Default images

Iako je nedavno objavljena informacija da je Crnogorac blizu potpisivanja produžetka ugovora, to je demantovao njegov menadžer Miodrag Ražnatović.

“Ljudi su uvereni da Pek može da igra tamo gde poželi, a ja sam uveren da mi imamo dovoljno snage da nastavimo saradnju sa njim i upravo zbog toga očekujem da će se vratiti”, rekao je Sonders.

Timbervulfsi su do sada potpisali ovogodišnjeg draft pika sa univerziteta UCLA Muhameda Šabaza, dok je kao slobodan agent u ekipu stigao nekadašnji bek Sakramenta, Hjustona i Oklahome Kevin Martin.

Minesota je sa drafta “pokupila” i Gorgija Đenga, koji je planiran kao bek-ap centar, u tim je stigao i Francuz Roni Turijaf, dok je Andrej Kirilenko odbio platu od deset miliona i prešao u Bruklin Netse za trostruko manju platu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: