Janković: Bez straha na Lacio

Fudbaleri Đenoe od 20.45 gostovaće u italijanskoj prestonici ekipi Lacija, koja je izvanredno otvorila ovogodišnje takmičenje u Seriji A.

Izvor: JT

Nedelja, 23.09.2012.

10:48

Default images

Đenovljane će i na toj utakmici, u kapitenskoj ulozi predvoditi srpski fudbaler Boško Janković, koji ističe da dva nesrećna poraza od Katanije i Juventusa nisu uzdrmala ekipu.

“Atmosfera u ekipi je odlična. Zadovoljni smo kako smo odigrali na startu šampionata, bez obzira na ta dva poraza. Igru imamo, a rezultati će doći sami po sebi”, rekao je Janković.

Rimljani se nalaze u odličnoj formi, u prva tri kola Serije A ostvarili su isto toliko pobeda, protiv Kijeva, Palerma i Atalante.

Ne plašimo se. Idemo da odigramo našu igru i da pokušamo da prekinemo tu seriju Lacija. Hteo bih da podsetim da smo prošle godine slavili u Rimu sa 2:1, pa zašto se ne bi očekivali da slavimo i sada”, istakao je kapiten Đenoe.

Trener Đenove Luiđi De Kanio na ovom duelu neće moći da računa na povređene Vargasa i Rosija, ali na raspolaganju ima kvalitetan sastav koji može da bude kadar da ostvari dobar rezultat u Rimu.

Samopouzdanja imamo na pretek. Ove sezone zaista imamo sjajnu grupu momaka, koji odlično sarađuju na terenu i ubeđen sam da ćemo pronaći pravu formulu i ući u seriju pozitivnih rezultata”, zaključio je Janković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: