JSL: Partizan u Čačku za titulu

Za vikend je na programu 27. kolo Jelen Superlige. Partizan gostuje Borcu, a Crvena zvezda dočekuje Jagodinu.

Izvor: MN

Petak, 27.04.2012.

13:32

Default images

Četiri kola pre kraja Partizan ima 12 bodova više od Crvene zvezde, pa je ’crno-belima’ dovoljan bod kako bi osvojili petu uzastopnu titulu šampiona Srbije.

’Crveno-beli’ dočekuju petoplasiranu Jagodinu, najveće iznenađenje prolećnog dela sezone, koja je ovog proleća poražena samo od Partizana.

Trener Partizana Avram Grant rekao je da su Čačani opasna ekipa jer se bore za opstanak.

Trener 'crveno-belih' Robert Prosinečki rekao je da ekipa u meču sa Jagodinom želi da se vrati na pobednički kolosek i da je bledo izdanje protiv OFK Beograda prošlost. Dok Simo Krunić najavljuje hrabru igru na "Marakani"

Nastavlja se borba za Evropu. Radnički je treći sa 46 bodova, Vojvodina ima 43, a Jagodina samo bod manje.

Kragujevčani dočekuju OFK Beograd, koji je podelio bodove sa Crvenom zvezdom u prošlom kolu, dok Novosađani nakon remija sa Javorom gostuju u Smederevu.

Najzanimljivije je u donjem delu tabele gde se vodi borba za opstanak. Poslednjeplasirani Metalac nakon remija sa Novim Pazarom dočekuje Slobodu. Pazarci imaju tri boda više od pretposlednjeg Borca, a u meču sa Hajdukom će pokušati da osvoje bodove vredne opstanka. Trener pazaraca, Dragoljub Bekvalac, najavio je ofanzivnu igru i napad na tri boda.

U Ivanjici se sastaju Javor i Spartak Zlatibor voda, a BSK u nedelju dočekuje Rad.

Subota:

Novi Pazar – Hajduk (16.30)
Smederevo – Vojvodina (16.30)
Javor – Spartak Zlatibor voda (16.30)
Crvena zvezda – Jagodina (19)

Nedelja:

Borac – Partizan (16)
Metalac – Sloboda (16.30)
BSK – Rad (16.30)
Radnički 1923 – OFK Beograd (17)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: