Donovan na pozajmici u Evertonu

Fudbalski reprezentativac SAD i napadač Los Andjeles Galaksija Lendon Donovan igraće do kraja marta na pozajmici u engleskom Evertonu.

Izvor: B92

Petak, 18.12.2009.

16:53

Default images

"Dogovoreni su svi detalji transfera, a Lendon će nam se priključiti početkom januara. On je dobar strelac, ima iskustvo i kapiten je reprezentacije SAD", izjavio je trener Evertona Dejvid Mojes. Donovan je pre samo nekoliko dana potpisao novi, četvorogodišnji ugovor sa Galaksijem. U ekipi Evertona igraće sa reprezentativnim kolegom, golmanom Timom Hauardom.

Američki reprezentativac je od januara do marta ove godine bio na pozajmici u minhenskom Bajernu. Prethodno je od 1999. do 2004. godine nastupao za Bajer iz Leverkuzena.

Donovan je za selekciju SAD, do sada, odigrao 120 utakmica i postigao 42 gola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: