"Sport i rekreacija značajni za zdravlje nacije"

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić svečano je otvorio peti Evropski fitnes kongres koji organizuje Savez za rekreaciju i fitnes Srbije.

Izvor:

Petak, 25.09.2015.

19:52

Default images
MOS

"Drago mi je da se već petu godinu fitnesu i rekreaciji pridaje veliki znacaj. Izuzetno je važno da skrenemo pažnju javnosti na to koliko je bitno kontinuirano se baviti nekom fizičkom aktivnošću, jer se vrhunski rezultati i dobra atsmofera medju ljudima stvaraju samo uz dobru bazu i dobar pristup"“, rekao je Udovičić.

On je naglasio da je ovaj kongres pravo mesto na kojem se može dati primer odgovornog ponašanja "svih nas i gde možemo na pravi način pokazati mladima koliko je bitno da sport i rekreacija budu sastavni delovi našeg života".

"Drago mi je i da ovde vidim predstavnike mnogih sportskih ustanova i institucija, korporativnog sektora, ali i zdravstvenog i velnes sektora. Uloga svih nas je da ukažemo na to da su fitnes i rekreacija od velikog značaja za zdravstveno stanje pojedinca, rekreativaca, ali i cele nacije“", istakao je Udovičić i otvaranje Evropskog fitnes kongresa završio je uz pitanje:

"Koliko je svako od vas posvetio vremena bavljenju sportom ili rekreacijom? Koliko se zaista bavite sobom?".“

Prisutnima su se pored Udovičića obratili i predsednik Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije Nebojša Stojanoski i zamenik gradonačenika Grada Beograda Andreja Mladenović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: