Nova vest
Tenis

Nedelja, 03.09.2017.

10:16

"50.000 $ za neke suludo, za mene je kikiriki"

Australijski teniser Bernard Tomić nastavio je da privlači pažnju medija zbog svog ekscentričnog ponašanja.

Izvor: B92

Autor:B92

Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Tomić je samo nekoliko dana pošto je završio učešće na US openu potrošio 50.000 dolara u najluksuznijem noćnom klubu u Melburnu.

Dvadesetčetvorogodišnji Australijanac je u društvu devojke Eme Blejk-Hanel u subotu uveče organizovao žurku i uplatio takozvani "zeleni paket" u klubu Bond, u želji da se što bolje provede i uživa sa prijateljima.

"Zabavno je kada slavimo i ja to možda radim drugačije u odnosu na neke druge ljude. Nisam bio u Australiji 10 meseci i ovo je bila šansa da se vidim sa prijateljima i provedemo lepo veče", rekao je Tomić.

Na pitanje novinara "Herald sana" da li je možda preterao u trošenju, imao je spreman odgovor.

"Suma od 50.000 dolara se možda čini suludom za druge ljude, ali to je za mene kikiriki. Kada na računu imate skoro 14 miliona dolara, mislim da je to tek 0,36 procenata onoga što posedujem, tako da nije mnogo novca, iako se drugima čini".

Između ostalog, za navedeni novac 25 gostiju kluba dobili su vožnju helikopterom iznad Melburna, večeru u privatnim prostorijama, starinski šampanjac, kavijar prve klase, najbolje koktele, privatno obezbeđenje i posebnu muzičku dobrodošlicu u Bond, a svi su došli u automobilima marke "lamborgini".

"Za ovo sam radio. Ljudi misle da sam novac osvojio na lutriji, ali ja nisam pobedio u loto izvlačenju", dodao je, priznavši da mu je ovo ipak bila najgora godina na ATP turu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

79 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu