Nova vest
Tenis

Sreda, 31.08.2016.

16:50

Mari: Novak deluje u redu

Drugi teniser sveta Endi Mari kaže da je normalno što Novak Đoković nije igrao na najvišem nivou u meču sa Ježijem Janovičem.

Izvor: B92

Autor:B92

Mari: Novak deluje u redu
Getty Images

“Gledao sam početak meča, tada je Novak servirao prilično dobro i delovalo je da dobro udara loptu sa osnovne linije. Posle nije toliko dobro servirao, ali to je normalno – obično ovde dolazi sa više mečeva u nogama, obično bi dobro igrao u Sinsinatiju, iako tamo još nije uzeo titulu“; rekao je Mari.

“S obzirom na to da je rano ispao i na Olimpijskim igrama, nije igrao mnogo mečeva u prethodne tri nedelje, ali delovao mi je u redu – kretao se dobro, udarao je loptu kako treba s osnovne linije i siguran sam da će biti bolji kako turnir odmiče“, dodao je Škot.

Đoković i Mari do sada su se sastali 34 puta, a Novak vodi sa 24-10 – ove godine srpski teniser slavio je u finalima Australijan opena i Rolan Garosa, kao i u Madridu, dok je Endi jedini trijumf ostvario u Rimu.

Novak juri svoj treći trofej u Njujorku, posle 2011. i prošle godine, dok je Mari bio najbolji 2012.

Saša Ozmo (@ozmo_sasa)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve