Nova vest
Tenis

Utorak, 18.07.2017.

17:59

Jorovićeva eliminisana u Bukureštu, Zekić u Umagu

Srpska teniserka Ivana Jorović eliminisana je sa turnira u Bukureštu, pošto je izgubila od Rumunke Irine Begu u dva seta, 6:4, 6:1.

Izvor: B92

Autor:B92

Jorovićeva eliminisana u Bukureštu, Zekić u Umagu
Foto: Getty images

Begu će u narednom kolu igrati protiv sunarodnice Žaklin Adina Kristijan koja je bila boja od Katarine Kozlove iz Ukrajine u tri seta, 4:6, 6:4 i 6:2.

Jorovićeva nije dobro počela meč jer je već u prvom gemu izgubila servis, ali je u četvrtom gemu uzvratila brejk i stigla do 2:2.

Srpska teniserka je u četvrtom gemu uzvratila brejk i izjednačila na 2:2. U naredna tri gema vidjeni su samo brejkovi, od čega je Begu načinila dva. Ona je stečenu prednost sačuvala do kraja tog perioda igre i povela sa 1:0 u setovima.

Begu, 58. teniserka na WTA rang-listi, počela je i drugi set u istom ritmu, napravila je dva brejka i povela rezultatom 4:0. Jorovićeva je potom uspela da dodje do prvog gema u drugom setu, ali to je bilo sve što je srpska teniserka uspela da uradi, pošto je u sedmom gemu Rumunka ponovo oduzela servis i rešila meč u svoju korist.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve