Nova vest
Tenis

Petak, 18.11.2016.

11:26

Vavrinka: Pokušaću da igram najbolje što mogu

Stanislas Vavrinka nalazi se pred velikim izazovom u petak (15h), mora da pobedi najboljeg tenisera sveta ako želi u polufinale Završnog turnira.

Izvor: AK

Autor: AK

Vavrinka: Pokušaću da igram najbolje što mogu
Foto: Getty images

Švajcarac je nakon poraza od Keija Nišikorija u dva seta uspeo da se vrati u život pobedom nad Marinom Čilićem, ali ništa mu to neće značiti ako ne nadigra i Endija Marija.

Britanac ima dve pobede u grupi "Džon Mekinro", ali ni on nije siguran, poraz od Vavrinke od 2-0, uz pobedu Nišikorija nad Čilićem istim rezultatom, ostavila bi ga bez polufinala, ali i prvog mesta na ATP listi.

"Trudiću se da igram najbolje što mogu, da bih pobedio prvog igrača sveta. Biće težak meč. Igrali smo mnogo mečeva međusobno, a on igra najbolji tenis u karijeri. Biće interesantno, biće sjajna atmosfera pred njegovom publikom. Koncentrisaću se na ono što ja mogu da uradim, pokušaću da pobedim, videćemo šta će biti", rekao je Vavrinka.

Ovo će biti 17. međusobni duel Marija i Vavrinke, Britanac je deset puta bio bolji, a dobio je i jedini okršaj u 2016. u polufinalu Rolan Garosa sa 6:4, 6:2, 4:6, 6:2.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

85 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve