Nova vest
Tenis

Sreda, 26.10.2016.

20:29

Kuznjecova u polufinalu Završnog WTA turnira

Svetlana Kuznjecova plasirala se u polufinale Završnog WTA turnira u Singapuru, pošto je pobedila Čehinju Karolinu Pliškovu posle tri seta, 3:6, 6:2, 7:6.

Izvor: SM

Autor: SM

Kuznjecova u polufinalu Završnog WTA turnira
EPA/WALLACE

Deveta teniserka sveta Kuznjecova pobedila je petu teniserku za dva sata i 20 minuta. Obe su u trećem setu servirale za pobedu, ali je meč rešen u taj-brejku koji je Kuznjecova dobila sa 8:6.

Kuznjecova ima dve pobede u Beloj grupi, a za plasman u polufinale pomogla joj je i Poljakinja Agnješka Radvanska, koja je pobedila Španjolku Garbinje Mugurusu sa 7:6, 6:3.

Radvanska i Pliškova imaju po pobedu i poraz, a Mugurusa je pretrpela oba poraza. Kuznjecova se prvi put plasirala u polufinale završnog WTA turnira. Ona je poslednji put igrala na tom turniru 2009. godine.

"Poslednjih godina nisam bila na najboljem nivou. Ove godine se nešto promenilo i uživam u igri", rekla je Kuznjecova.

Ruskinja je u ponedeljak u prvom kolu pobedila Radvansku, a tokom pauze između gemova odsekla je jedan pramen kose, pošto joj je smetao dok se kretala po terenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve