Nova vest
Tenis

Četvrtak, 24.03.2016.

20:35

RG: Karte mogu da se kupe iz Srbije

Svi navijači iz Srbije koji žele da na licu mesta prate mečeve Rolan Garosa moći će od četvrtka uveče da kupe karte za drugi Gren slem sezone.

Izvor: JT

Autor: JT

RG: Karte mogu da se kupe iz Srbije
Getty Images

Francuska ambasada u Srbiji saopštila je da su organizatori turnira u Parizu imali tehničke probleme, ali da su oni sada otklonjeni, tako da će navijači iz Srbije sada moći da kupuju karte.

Mediji u Srbiji preneli su u sredu brojne žalbe građana koji su pokušavali da kupe ulaznice, ali nisu mogli zbog zemlje porekla.

Francuska ambasada prenela je da je to bilo zbog tehničkog kvara, kao i da sada ljubitelji tenisa mogu normalno da kupe ulaznice.

Služba za klijente biletarnice Rolan Garosa će učiniti sve da sa najvećom pažnjom odgovori na pitanja ljubitelja tenisa iz Srbije preko broja telefona + 33147435111 i službe za klijente”, navodi se u saopštenju ambasade Francuske.

Ulaznice za Rolan Garos moći će da se kupe u pretprodaji do 13. aprila putem zvaničnog sajta, a jedan kontigent će biti u prodaji i 4. maja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu