Nova vest
Tenis

Petak, 12.02.2016.

20:46

CNN u Beogradu zbog Novaka i Jelene

Ekipa američke televizije CNN boravi u Beogradu, gde je snimila intervjue sa najboljim teniserom sveta Novakom Đokovićem i njegovom suprugom Jelenom.

Izvor: B92

Autor:B92

CNN u Beogradu zbog Novaka i Jelene
Getty Images

U intervjuu za emisiju “Open Court”, koja će biti emitovana 18. februara, Novak i Jelena su pričali o radu svoje fondacije.

Srpski teniser i njegova supruga su u intervjuu otkrili zašto su pokrenuli humanitarnu fondaciju i zašto su se koncentrisali baš na pomoć deci.

Naša želja je da u Srbiji više ne bude dece koja ne pohađaju predškolske ustanove jer je rani razvoj, odnosno period do šeste godine života, ključan za njihov dalji uspeh u životu. Brojke u Srbiji nisu ohrabrujuće, gotovo polovina dece ne ide u vrtiće, ali se mi trudimo da podignemo svest o ovom problemu i zajedno sa ljudima dobre volje stvorimo i unapredimo uslove za njihov rani razvoj i obrazovanje”, rekao je Đoković.

Između ostalog, u emisiji će biti prikazana poseta vrtiću “Veseljko” u Obrenovcu, koji je potpuno uništen u poplavama koje su pogodile Srbiju u maju 2014. godine. Taj vrtić je obnovljen zahvaljujući donacije Fondacije Novak Đoković i ponovo je otvoren u februaru prošle godine.

Our founder Novak Djokovic & Jelena Djokovic talking to CNN Open Court about their charitable work in the Novak Djokovic...

Posted by Novak Djokovic Foundation on Friday, February 12, 2016

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve