Nova vest
Tenis

Subota, 06.02.2016.

15:33

Jorovićeva: Zadovoljna sam, hvala na prilici

Mlada srpska teniserka Ivana Jorović rekla je da je zadovoljna kako je odigrala protiv znatno iskusnije Garbinje Muguruse iz Španije.

Izvor: JT

Autor: JT

Jorovićeva: Zadovoljna sam, hvala na prilici
Starsportphoto

Jorovićeva i Mugurusa su otvorile duel Srbije i Španije u Kraljevu u okviru prvog kola Svetske grupe B Fed kupa, a španska teniserka je slavila sa 6:3, 6:1.

Selektorka srpskog tima Tatjana Ječmenica odlučila je umesto najavljene Bojane Jovanovski priliku pruži 18-godišnjoj Ivana, koja je pružila sasvim solidnu partiju protiv dosta bolje rangirane Muguruse.

Drago mi je što sam pružila solidan otpor Mugurusi i zadvoljna sam kako sam odigrala. Zahvalila bih se selektoru Tatjani Ječmenici što je odlučila da mi pruži šansu. Muguruza je sjajna igračica, medju deset najboljih na svetu i ima mnogo iskustva“, rekla je Jorovićeva posle meča.

Španija je povela protiv Srbije sa 1:0 u duelu prvog kola Svetske B grupe FED kupa, a u drugom meču sastaju se Jelena Janković i Karla Suares Navaro.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve