Nova vest
Tenis

Utorak, 04.08.2015.

14:22

Nadal o Fonjiniju: Ne želim da pričam o sukobu

Španski teniser Rafael Nadal izjavio je da ne želi mnogo da priča o incidentu sa Fabiom Fonjinijem koji se desio u finalu ATP turnira u Hamburgu.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Photo by Matthew Stockman/Getty Images

Fonjini i Nadal imali su verbalni sukob kada se u finišu drugog seta finala Italijan žalio sudiji na komunikaciju Rafe i strica, da bi Španac potom uzvratio rekavši da mnogo priča.

„Šta želiš? Šta želiš? Uvek je isto, uvek radiš istu stvar. Nemoj da me za******š“, rekao je Fonjini Nadalu.

‘Bik sa Maljorke’, koji je zahvaljujući ovom trofeju skočio sa desetog na deveto mesto ATP liste, ističe da ovakve stvari treba da ostanu među igračima.

„Radije ne bih mnogo govorio o tome. To su stvari koje treba da ostanu na terenu. Nekada imamo različita viđenja onoga što se desi na terenu i u nekim slučajevima je bolje tako. To je nešto što ostaje samo između Fabija i mene“, rekao je Nadal.

Njegov stric i trener Toni smatra da su kritike bile upućene njemu.

„Ne mislim da se Fonjini obraćao Rafaelu već je ljut na mene. U jednom trenutku se žalio kako Rafa troši vreme između poena, a takođe je bio ljut što je imao sreće kod nekih udaraca koje je pogodio. Kada je Fabio rekao ’Ne za******j me’, obraćao se meni jer sam bodrio Rafu iz boksa. Nekada Fonjnini ima čudan stav na terenu“, rekao je Toni.

On je istakao da će njegovom pulenu trofej u nemačkom gradu mnogo značiti.

„Mislim da će ova titula Rafaelu dati samopouzdanje koje mu je neophodno pred nastavak sezone“, zaključio je Toni Nadal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve