Nova vest
Tenis

Sreda, 04.03.2015.

16:51

Troicki: Sada više uživam u tenisu

Srpski teniser Viktor Troicki izjavio je da je posle suspenzije postao zreliji igrač i da sada više uživa u tenisu.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Starsportphoto

Troicki će biti „druga tabla“ selekcije Srbije u meču Dejvis kupa sa reprezentacijom Hrvatske u Kraljevu.

U sredu je u tom gradu organizovan trening otvoren za posetioce, a oko 3.000 navijača napunilo je Halu sportova za samo nekoliko minuta.

"Uživam na terenu više nego ranije, mislim da sam zreliji i da bolje igram tenis. Veoma sam uzbuđen zbog ovog duela. Uvek sam najbolje partije pružao u reprezentaciji", rekao je Troicki na konferenciji za medije.

Nenad Zimonjić rekao je da srpski tim može da pobedi bilo koju reprezentaciju na svetu i da nije imao problem da se adaptira na klimatske uslove nakon turnira u Dubaiju.

Selektor Bogdan Obradović zahvalio se igračima koji su došli da igraju za reprezentaciju i ocenio da se teniseri dobro pripremaju za predstojeći meč, ali i najavio borbu za najveći trofej.

"Iskoristio bih ovu priliku da Novaku čestitamo, jer je postao otac. Preneli smo mu naša iskustva sa malom decom", rekao je Obradović.

Na pitanje novinara ko će biti partner Zimonjiću u dublu, Obradović je odgovorio da su svi u igri i da će odluku doneti posle drugog treninga.

Meč prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa između Srbije i Hrvatske igra se u Kraljevu od 6. do 8. marta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve