Nova vest
Tenis

Sreda, 03.12.2014.

14:03

Singapur: Serena se revanširala Ani

Srpska teniserka Ana Ivanović izgubila je od Amerikanke Serena Vilijams sa 6:4 u 5. kolu egzibicionog turnira u Singapuru.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Ivanovićeva nastupa za ekipu "Mikromaks indijski asovi", a ovo joj je drugi poraz, pošto je prethodno bila bolja od Slovakinje Danijele Hantuhove i Ruskinje Marije Šarapove.

Naša teniserka sa Francuskinjom Kristinom Mladenović ima polovičan učinak. Ona se u četvrtak od 9.45 po srednjeevropskom vremenu sastaje sa Belgijankom Kirsten Flipkens.

Ivanovićeva je pre samo desetak dana bila bolja od Vilijamsove na humanitarnom meču u Danskoj, pa joj se Amerikanka sada na neki način revanširala.

Od ostalih srpskih tenisera, Nenad Zimonjić nastupa za Rojalse iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. On je sa Mladenovićevom pobedio dubl Flipkens - Danijel Nestor sa 6:1, dok je u paru sa Marinom Čilićem poražen (6:3) od francusko-filipinske kombinacije Žo-Vilfred Conga/Trit Konrad Huej.

Egzibicija u Aziji je ekipno takmičenje, a pobednik je tim sa najviše trijumfa u pet mini-mečeva, koji se igraju na jedan set.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve