Nova vest
Tenis

Nedelja, 16.11.2014.

18:02

Vavrinka besneo na Mirku Federer?

Rodžer Federer i Stan Vavrinka su zemljaci i veliki prijatelji, ali su u subotu odigrali veoma borben meč u polufinalu završnog Mastersa u Londonu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Tokom trećeg seta, dok je imao prednost brejka, Vavrinku je iznervirao neko iz publike, a francuski fotograf, koji je bio na licu mesta, tvrdi da je u pitanju bila Federerova supruga Mirka.

„Ne prilikom servisa, ne prilikom servisa“, vikao je Vavrinka na nekoga u publici.

Osvajač Australijan opena je čak krenuo ka tribinama u tom trenutku, ali ga je glavni sudija Sedrik Murije prekinuo: „Stan, molim te, stani“, rekao je Murije.

Još uvek je nejasno šta se dogodilo i da li je Vavrinka besneo na Mirku Federer, ali jasno je da je u tom delu publike zaista bila Federerova loža. Federer je na kraju uspeo da vrati brejk, spasao je četiri meč lopte i plasirao se u finale, a na mreži se zagrlio sa Vavrinkom.

Vavrinka nakon meča nije želeo da govori o tom incidentu, ali je bilo očigledno da se iznervirao i to samo nedelju dana pred finale Dejvis kupa u kojem Federer i on gostuju selekciji Francuske.

„Ništa posebno se nije dogodilo. Bio je meč pun tenzije“, rekao je Vavrinka nakon duela.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu