Nova vest
Tenis

Subota, 18.10.2014.

18:50

Bozoljac veran "Tamka Sportu"

Ilija Bozoljac potpisao ugovor sa američkim sportskim brendom Tamka Sport

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

"Tamka Sport", američki sportski brend i srpski Dejvis kup reprezentativac Ilija Bozoljac potpisali su ugovor i zvanično će nastaviti svoju uspešnu saradnju.

Bozoljac će nositi "Tamka Sport" proizvode u naredne dve godine.

"Veoma sam ponosan što ću nositi 'Tamka Sport', novi sportski brend. 'Tamka Sport' je mi je neizmerno pomogao tokom prošle godine time što mi je obezbedio sjajnu sportsku opremu za teren, ali i jedinstvene usluge van terena. Samim tim potpisivanje ovog ugovora mi mnogo znači i bila to jedna sasvim logična odluka. Oduševljen sam što sam postao član porodice 'Tamka Sport' i sa zadovoljstvo isčekujem zajedničke buduče projekte sa ovom kopanijom“, rekao je Ilija.

"Tamka Sport" je novi američki sportski brend koji proizvodi modernu sportsku opremu, sa misijom i ciljem da bude novi vodeći sportski brend na svetu.

„Karakter i duh Ilije Bozoljca na terenu i van njega je u skladu sa onim što muški tenis predstavlja, Ilija je bez svake sumnje veliki ambasador našeg brenda. Bozoljac je bio deo naših marketinških aktivnosti od prvog dana i oduševljeni smo što ćemo nastaviti uspešno partnerstvo i u budućnosti“, rekla je Ketlin Derienko predsednik 'Tamka Sport' kompanije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve