Nova vest
Tenis

Sreda, 15.10.2014.

22:02

Igraju Viktor, Filip i Aleksandra

Viktor Troicki u četvrtak igra meč drugog kola turnira u Beču, dok se Filip Krajinović i Aleksandra Krunić bore u istoj fazi na Kupu Kremlja u Moskvi.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Troicki je došao iz kvalifikacija, do sada je dobio četiri meča, a od pet dosadašnjih okršaja sa Lukašom Rosolom bio je bolji u dva.

Poslednji put igrali su prošle godine u Rimu i tada je Troicki slavio sa 3:6, 6:1, 6:4. Rosol ima 29 godina, trenutno je 31. na svetu, a ove sezone je osvojio trofej u Vinston-Sejlemu i ima ukupan skor 28-26.

Duel Rosola i Troickog počeće u 12.30.

Krunićeva je za učešće u Moskvi dobila ’specijalnu pozivnicu’, u prvom kolu je eliminisala Karolin Garsiju, a sada je od 11 sati čeka okršaj sa Cvetanom Pironkovom.

Bugarka, sa kojom se Aleksandra još nije sastajala, trenutno je 43. na WTA listi, ove sezone osvojila je jedinu titulu u karijeri u Sidneju, a tokom karijere je najbolje rezultate beležila na Vimbldonu – polufinale 2010. i četvrtfinale godinu dana kasnije.

Rival Filipu Krajinoviću biće Tomi Robredo, koji je na startu takmičenja savladao Peđu Krstina. Španac je trenutno 21. na svetu, ove sezone ima skor 36-23, a u karijeri je osvojio 12 trofeja.

Krajinović i on još se nisu sastajali, a njihov meč u četvrtak trebalo bi da počne oko 14.30.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve