Nova vest
Tenis

Nedelja, 07.09.2014.

14:36

Srpski teniseri stigli u Indiju

Nekompletna teniska reprezentacija Srbije stigla je u Bangalor, gde će sledeće nedelje igrati meč Dejvis kupa sa selekcijom Indije.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Taj duel na programu je od 12. do 14. septembra u baražu za opstanak u Svetskoj grupi elitnog takmičenja za 2015. godine.

U Bangalor su stigli Dušan Lajović, Filip Krajinović, Ilija Bozoljac, predvođeni selektorom Bogdanom Obradovićem, kao i ostatak tima u kojem su fiziotarapeuti, doktor i tim menadžer. Nenad Zimonjić će se priključiti timu u ponedeljak.

Srpski teniseri će već u nedelju imati prvi trening.

Put je dobro prošao, imali smo sjajne konekcije, tako da je tim doputovao odmoran u Bangalor. Hotel je sjajan, domaćin nam je priredio sjajnu dobrodošlicu, na nama je sada da dobro radimo kao i uvek i da se najbolje moguće pripremimo za nas izuzetno važan meč protiv Indije. Došli smo nedelju dana ranije da bismo se maksimalno spremili, jer uslovi u Bangaloru su teški za igru zbog nadmorske visine koja je preko 800 metara, velika je vlažnost, igra se pod otvorenim nebom, i neće biti lako igrati. Ali, mi ćemo probati od prvog poena da dominiramo u tom meču. Devarman i Brambri su rivali koji su pobedivi u singlu, a u dublu ćemo videti ko će igrati sa Zimonjićem”, rekao je Obradović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve