Nova vest
Tenis

Sreda, 18.06.2014.

15:28

TSS: Vraneš još nije dobio otkaz

Teniski savez Srbije nije smenio Dejana Vraneša sa mesta selektora FED kup tima Srbije, ali će se o tome raspravljati u ponedeljak.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

U vladajućem telu srpskog tenisa smatraju da je ispadanje naše reprezentacije iz Svetske grupe veliki neuspeh i zbog toga će se povesti pitanje Vranešove odgovornosti.

S obzirom na to da Upravni odbor nije u Beogradu svi su dobili elektronskim putem sedam tačaka o kojima treba raspravljati. Jedna od tačaka, i to pri kraju, jeste smena selektora Vraneša, pošto je ispadanje iz Svetske grupe u Evroafričku zonu neuspeh, kao i pet vezanih poraza. Pod taj neuspeh spada i činjenica da imamo dve igračice među 20 na svetu, još jednu mešu 50, a ne možemo da ostanemo u eliti“, rekao je za B92 Čedomir Šoškić ispred Teniskog saveza Srbije.

Prema Šoškićevim rečima, svi članovi Upravnog odbora će svoje odluke saopštiti u ponedeljak i tek tada će biti doneta konačna odluka, o kojoj će Vraneša obavestiti Toplica Spasojević, predsednik tog tela.

U medijima se Tatjana Ječmenica pominjala kao Vranešova naslednica, međutim, ukoliko Vraneš bude smenjen, biće obavljen konkurs u septembru, posle kojeg će biti obavljeno ko najviše odgovara poslu selektora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve