Nova vest
Tenis

Sreda, 11.12.2013.

14:19

Viktor se vraća na velika vrata!

Teniska akademija Nika Bolitijerija dogovorila je saradnju sa srpkim teniserom Viktorom Troickim o pripremama za njegov povratak u svetsku tenisku elitu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Troicki je u novembru suspendovan na 12 meseci zbog kršenja antidoping pravila, tako da će moći da se vrati tenisu u julu.

„Postignut je dogovor sa Viktorom Troickim o njegovim pripremama za povratak u svetsku tenisku elitu u idealnim uslovima kompleksa na Floridi“, stoji u saopštenju Teniske akademije Bolitijeri.

IMG Bolitijreri akademija stvorila je veliki broj legendarnih tenisera zlatne ere ovog sporta, i presrećni smo što će biti domaćin našem Viktoru Troickom u pripremama za povratak u svetski vrh, tamo gde mu je i mesto“, naglašio je menadžer Zlatko Milačić, inicijator te ideje.

Poziv najveće teniske akademije na svetu upućen je i svim ostalim članovima Dejvis kup reprezentacije Srbije. U saopštenju se ističe da bi oni uz izuzetne tehničke i vremenske uslove imali veliku korist kroz zajedničke treninge i sparingovanje sa drugim vodećim ATP teniskim asovima iz celog sveta.

Milačić je naglasio da će ta zanimljiva saradnja biti od velike važnosti za Viktorov povratak i dalju tenisku karijeru u društvu teniske elite i njegovih drugova iz Dejvis kup reprezentacije Srbije, što je svesrdno podržao i selektor tima Bogdan Obradović.

Troicki je prvobitno suspendovan na 18 meseci, ali mu je posle žalbe Međunarodni sud za arbitražu u sportu smanjio kaznu na godinu dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve