Nova vest
Tenis

Utorak, 21.02.2012.

20:39

JJ, Ana i Janko igraju u sredu

Srpske teniserke Jelena Janković i Ana Ivanović u sredu će igrati svoje mečeve drugog kola na turniru u Dubaiju, dok Janko Tipsarević startuje u Marseju.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Prva na teren izlazi Jankovićeva, koja od 14 časova po lokalnom, odnosno 11 po srednjeevropskom, igra protiv Italijanke Flavije Penete.

Njih dve do sada su se sastajale sedam puta, a Jankovićeva je slavila u pet duela, ali je peneta bila bolja u poslednja dva, od kojih je poslednji bio još pre tri godine u Štutgartu.

Ivanovićeva igra protiv Ruskinje Marije Kirilenko drugi meč na Terenu 1, na kojem program takođe počinje u 11 časova po srednjeevropskom vremenu. To znači da će one na teren izaći najranije oko 12.30. U međusobnim duelima vodi Ivanovićeva sa 3:2, ali je Kirilenko slavila u poslednjem, prošle godine u Tokiju.

Tipsarević u sredu počinje takmičenje u Marseju, pošto je bio slobodan u prvom kolu. Janka u okviru druge runde očekuje duel sa Belgijancem Davidom Gofinom, a taj meč na programu je tek posle 18.30. Njih dvojica su se do sada sastajali samo jednom, ove godine u Čenaju, kada je naš teniser pobedio sa 6:3, 3:6, 6:2.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve