Nova vest
Tenis

Nedelja, 30.10.2011.

22:51

Đoković: "Najduža pauza u karijeri"

Srpski teniser Novak Đoković posle šest nedelja pauze zbog povrede vraća se na teren učešćem na turniru u Bazelu.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Prvi reket sveta je izjavio da je potrebno određeno vreme kako bi se videlo može li da igra u top formi nakon prekida istorijske sezone.

"Naravno da će biti potrebno neko vreme da se vratim u pravu formu. Ne očekujem da ću u Bazelu igrati sa 100 odsto mogućnosti, ali pokušaću", rekao je ovogodišnji osvajač tri Gren slem turnira.

Đoković je poslednji meč odigrao u okviru polufinala Dejvis kupa 18. septembra u Beogradu kada je predao meč Argentincu Huanu Martinu Del Potru.

"Povreda nikada nije dobrodošla, ali je sada, recimo, došla u pravo vreme. Imao sam malo više vremena da se oporavim i odmorim. Mislim da je ovo bila najduža pauza koju sam imao u poslednjih četiri ili pet godina".

Djoković je dodao i da se nije pokajao što je igra za srpski Dejvis kup tim iako je prethodno imao problema sa povredom leđa.

"Odlučio sam da igram, što se pokazalo na neki način kao pogrešno po moje zdravlje. Međutim, ne žalim zbog toga. Slušam svoje srce, a ja sam želeo da igram za Srbiju u Dejvis kupu", poručio je Đoković, koji u 2011. godini ima skor od 64 pobede i tri poraza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve