Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 01.08.2011.

16:39

B92 specijal: Tenis Masters 2011

Sportska redakcija B92 pripremila je za posetioce našeg sajta pravu poslasticu: teniski specijal koji će pratiti zbivanja do završnog turnira Masters serije.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Na specijalu Tenis Masters 2011 detaljno ćete moći da se informišete o turnirima Masters serije, koje tokom cele sezone prenosi naša televizija.

Pored preostala četiri turnira Masters 1000 serije (Montreal, Sinsinati, Šangaj, Pariz) i završnog turnira u Londonu, akcenat stavljamo na poslednji grend slem sezone – US Open.

Takođe, moći ćete da pratite i zbivanja na manjim turnirima, kao i u WTA takmičenjima.

Na taj način vam B92 nudi kompletan teniski ugođaj, uz televizijske prenose preostalih pet turnira Masters 1000 serije.

Naši novinari su za vas pripremili veliku količinu sadržaja u vezi sa samim takmičenjima, ali i zanimljivosti, priče o gradovima i atraktivne intervjue.

Takođe, na jedan klik od vas biće rezultati kompletne teniske sezone, ažurirana ATP lista, osnovni podaci o igračima i turnirima.

Poslednja četiri meseca sezone možete pratiti i igrajući se, jer spremamo još jednu verziju igre fantasy tenis na koju ste navikli.

Ostanite uz B92 i naš teniski specijal – Tenis Masters 2011.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve