Nova vest
Tenis

Utorak, 03.08.2010.

21:37

Novi poraz Ane Ivanović

Srpska teniserka Ana Ivanović poražena je u prvom kolu WTA turnira u San Dijegu od Izraelke Šahar Per sa 2:0, po setovima 7:6 (3), 6:3.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Bio je to treći duel Ivanovićeve i Per, i treća pobeda Izrealke, koja je našu teniserku savladala i na startu ovogodišnjeg Vimbldona.

Ivanovićeva je protiv Šahar Per ponovo pokazala da joj nedostaje pre svega samopouzdanje. U taj-brejku prvog seta srpska teniserka je vodila sa 3-1, ali je onda izgubila šest poena za redom i prvi set.

Duel je počeo odličnim servisima obe teniserke. U celom prvom setu samo je Šahar Per imala jednu brejk loptu koju nije iskoristila, pa je igran već opisani taj-brejk.

Na startu drugog seta Ivanovićeva je došla do prve i jedine brejk prilike na meču, i propustila je. U nastavku meča Izraelka je ključni brejk napravila u osmom gemu, a zatim je bez većih problema odservirala za palsman u narednu rundu.

Protivnica Šahar Per u drugom kolu biće pobednica duela Švedova – Petrova.

Na turniru u San Dijegu nastupa i Jelena Janković koja je prvi nosilac, i koja u drugom kolu igra protiv Ruskinje Alise Klejbanove.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

89 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve