Nova vest
Tenis

Petak, 04.06.2010.

12:35

Bodi Miler u borbi za US Open

Olimpijski šampion u superkombinaciji Bodi Miler zamenio je svoje skije i sneg za reket i havajsko sunce u pokušaju da izbori plasman na US Open.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Amerikanac je u Vankuveru osvojio zlato u superkombinaciji, srebro u superveleslalomu i bronzu u spustu, a sada se prijavio za kvalifikacije za četvrti Gren slem sezone.

Miler je, ipak, svoju borbu za plasman na US Open započeo porazom pošto je na otvaranju kvalifikacionog turnira u Honoluluu izgubio od Erika Nelson-Kortlenda sa 6:4, 6:2.

Mnoge je Milerova odluka da učestvuje u kvalifikacijama za US Open iznenadila, ali mnogi ni ne znaju da je on bio državni šampion u tenisu u srednjoj školi.

Zanimljivo je da je Teniska asocijacija Sjedinjenih Država pristala da finansira njegov put na Havaje i da određena sredstva uplati na račun njegove humanitarne organizacije u zamenu za njegovo učešće u kvalifikacijama.

Iako je startovao porazom to ne znači da su Milerove šanse da se nađe na turniru u Njujorku potpuno gotove jer ga tek očekuje serija meča na Havajima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve