Nova vest
Tenis

Nedelja, 11.04.2010.

22:51

MK: Novak na Viktora u četvrtfinalu

Novak Đoković slobodan je u prvom kolu turnira Masters serije u Monte Karlu, dok će se Viktor Troicki sastati sa Poljakom Lukašom Kubotom na startu takmičenja.

Izvor: NK

Autor: NK

Default images

Protivnik prvom reketu Srbije u drugoj rundi biće bolji iz meča u kome igraju Francuzi Floran Sera i Stefan Rober. Đoković i Troicki igraju zajedno u konkurenciji parova i na teren će u ponedeljak, rivali su im Brazilac Tomaš Beluči i Španac Albert Montanjes. Taj meč je peti po redu na Centralnom terenu, a program počinje u 10.30 časova.

U odstustvu najboljeg tenisera sveta, Đoković, koji je prošle godine poražen u finalu od Rafaela Nadala, postavljen je za prvog nosioca u singlu. Osim Troickog, u Novakovom delu žreba su i Hrvat Marin Čilić, Rus Mihail Južni, Čeh Tomaš Berdih, Kipranin Markos Bagdatis, Švajcarac Stanislas Vavrinka, Španac Tomi Robredo, Argentinac David Nalbandijan...

Branilac trofeja, Nadal, takođe je slobodan u prvom kolu, a njegov rival će se znati posle susreta Argentinca Švanka i Holanđanina De Bakera.

Nagradni fond turnira u Monte Karlu je 2.227.500 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve