Nova vest
Tenis

Sreda, 24.03.2010.

15:27

Krajinović uči uz Federera

Mladi Filip Krajinović sparinguje već nekoliko nedelja sa Rodžerom Federerom. Pripreme pred start turnira u Majamiju takođe sa legendarnim Švajcarcem.

Izvor: B92, Sportski žurnal

Autor:B92, Sportski žurnal

Default images

Jedan od najtalentovanijih srpskih tenisera Filip Krajinović priprema se za debi na turniru Masters serije u Majamiju, a veliku pomoć ima od najboljeg – Rodžera Federera.

Mladi 18-godišnji Krajinović sparinguje Federeru već na nekoliko turnira, a mladi 331.teniser na listi "upija" sve savete od Švajcarca:

"Redovno treniram sa Federerom već na nekoliko turnira unazad, ne samo u Majamiju.Uvek me zove da sparingujemo, pa je tako i ovaj put. Velika je stvar za mene što radim sa njim i što je mene odabrao. Treniram i sa ostalim igračima iz Srbije, ali i sa Mariom Ančićem" rekao je Krajinović.

Mladi teniser, koji je u Indijen Velsu pobedio Gaudija, pre nego što je poražen od Tima Smičeka, na startu turnira igra sa Džejmsom Blejkom.

Ukoliko "naređa" nekoliko čuda, i pobedi Blejka, pa Brazilca Belućija, u trećem kolu ga "čeka" Novak Đoković.

Ipak, mladi Somborac je svestan da još mnogo mora da uči:

"Jako teško može da se dogodi da igram sada protiv Novaka. Blejk više nije što je bio, ali je i dalje sjajan i opasan teniser" rekao je Krajinović, koji se nakon turnira u Majamiju vraća u Evropu, možda na koji dan i kući i Sombor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve