Nova vest
Tenis

Utorak, 03.11.2009.

20:39

Zimonjić i Nestor u 2. kolu Bazela

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Kandjanin Danijel Nestor plasirali su se u drugo kolo turnira u Bazelu na kome su postavljeni za prve nosioce.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Zimonjić i Nestor su u prvom kolu savladali Argentinca Lukasa Arnolda Kera i Čileanca Fernanda Gonsalesa sa 2:1 (4:6, 6:3, 10:5) i prekinuli niz od četiri uzastopna poraza. Naredni protivnici Zimonjića i Nestora biće Džejms Čeretani iz SAD i Ajsam-Ul-Hak Kvareši iz Pakistana, koji su pobedili švajcarske tenisere Rodžera Federera i Marka Kjudinelija sa 2:0 (6:4, 6:3).

Poslednju pobedu Zimonjić i Nestor zabeležili su u osmini finala US Opena, a potom su takmičenje na turnirima u Šangaju, Pekingu i Beču završavali na samom startu.

Srpski i kanadski teniser će u Bazelu pokušati da osvoje osmu titulu u sezoni u kojoj su se okitili i trofejima sa Vimbldona i turnira Masters serije u Monte Karlu, Rimu, Madridu i Sinsinatiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu