Nova vest
Tenis

Utorak, 23.06.2009.

17:52

Jelena: "Radim na motivaciji"

Srpska teniserka Jelena Janković posle pobede nad Julijom Gerges u prvom kolu Vimbldona kaže da mora još da radi na motivaciji.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Pokušavam da nateram sebe da igram maksimalno koncentrisano od prvog do poslednjeg poena. Na početku susreta igrala sam 20%-30% svojih mogućnosti i, onda kada je najpotrebnije, malo sam pogurala sebe na kraju, motivisala se i odmah bila nivo iznad protivnice i pobedničkio završila meč. Volela bih da igram sa tom energijom ceo meč i na tome trenutno radim".

Jankovićeva smatra da u njenoj igri ima još prostora za napredak, a od turnira u Istbornu u radu joj pomaže Čip Huper, nekadašnji 17. igrač sveta.

"Čip mi pomaže oko servisa, voleja i slajsa jer su to naročito bitni udarci na travi. Treba još vremena da se poboljšaju neke stvari jer se ništa ne dešava preko noći. On je tu da mi pokogne i još nisam rešila da li će to prerasti u neku trajniju saradnju".

Sledeća rivalka Jeleni biće 26-godišnja Čehinja Iveta Benešova, trenutno 35. teniserka na WTA listi.

"Dugo nisam igrala protiv nje i ne znam baš previše o njoj. Ipak, mislim da sam sebi najveći protivnik i moram da mislim na svoju igru i na ono što ja treba da uradim na terenu", zaključila je Jankovićeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve