Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 16.02.2009.

18:38

Ana u trećem kolu Dubaija

Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u treće kolo WTA turnira u Dubaiju pobedom nad Ruskinjom Alisom Klejbanovom od 2:0, po setovima 7:5, 6:4.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Osma teniserka sveta se tako osvetila Ruskinji za poraz na Otvorenom prvenstvu Australije. Naredna protivnica naše teniserke biće bolja iz meča Ursula Radvanska (Poljska) – Kamila Pan (Francuska). Na turniru u Dubaiju učestvuje i najbolje rangirana teniserka Srbije Jelena Janković. Ona se u utorak u drugom kolu sastaje sa Rumunkom Monikom Nikolesku.

"Osećam se dobro i srećna sam zbog pobede nad veoma neugodnom protivnicom. Verujem da ću uspeti još da se 'vrzmam' ovde", izjavila je Ivanović posle meča.

Naša teniserka je potvrdila da se oseća mnogo sigurnije posle angažovanja novog trenera, američkog stručnjaka Krejga Kardona.

"Protekla nedelja je bila veoma zanimljiva. Radili smo na poboljšanju mnogih pojedinosti u mojoj igri i mogu da kažem da sam veoma zadovoljna", rekla je Ivanović.

Turnir u Ujedinjenim Arapskim Emiratima igra se za nagradni fond od dva miliona dolara, a pobednici će pripasti 350 hiljada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu