Nova vest
Tenis

Utorak, 10.06.2008.

09:30

Teral čestitao srpskim teniserima

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Francuski ambasador u Srbiji , Žan Fransoa Teral, uputio je teniserima iz Srbije koji su ove godine igrali na "Roland Garosu", a posebno Ani Ivanović i Novaku Đokoviću, pismene čestitke povodom izvanrednih uspeha na ovogodisnjem turniru.

"Sve moje čestitke članovima teniske reprezenacije Srbije zbog izvanrednih rezultata koje su postigli na ovogodišnjem "Roland Garrosu". Mnogo je razloga zbog kojih sam srećan i ponosan što sam Ambasador u vašoj zemlji. Vaši uspesi me čine još srećnijim i još ponosnijim. Vi ste prava slika Srbije, njenog šarma, talenta, znanja i duha. Samo napred!", poručio je ambasador Francuske u Beogradu, Žan Fransoa Teral, najboljoj teniserki sveta, Ani Ivanović, a čestitao je i trećem reketu sveta, Novaku Đokoviću, koji mu je prilikom poslednjeg susreta obećao da će naučiti francuski jer "namerava da pobedi na "Roland Garosu"":

"Naš dogovor ostaje. Siguran sam da će se i ostvariti, već sledeće godine. Već vas vidim kako mi na prijemu, koji vam budem priredio kao pobedniku "Rolan Garosa", uzvraćate na savršenom francuskom, ovenčan još mnogim pobedama koje vam od srca želim", poručio je francuski ambasador u našoj zemlji, Novaku Đokoviću.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve