Nova vest
Tenis

Utorak, 04.03.2008.

20:33

Đoković: "Očekivani poraz Federera"

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Srpski teniser Novak Đoković izjavio je da pobeda Britanca Endija Mareja nad prvim igračem sveta Rodžerom Federerom na turniru u Dubaiju nije samo očekivana, i dodao da sve više igrača veruje da je švajcarski teniser sada ranjiv. "Iskreno, ako se gledaju rezultati ove sezone, stil obojice igrača i brzina podloge, očekivao sam da Marej pobedi“, izjavio je Đoković.

„Nisam bio previše iznenađen. Ne verujem da Federer voli kada mu neko vraća dosta lopti, ali očigledno Marej ima odličan stil, veliki talenat. On zna šta da odigra u momentu".

Đoković, trenutno treći igrač sveta, dodao je da kako vreme prolazi igrači uče sve više i više o tome kako igra Federer i da sve više njih veruje da mogu da pobede najboljeg tenisera sveta.

Srpski teniser, koji je ove godine osvojio Otvoreno prvenstvo Australije, pobedio je u prvom kolu turnira u Dubaiju Marija Čilića iz Hrvatske, a u narednom kolu će se sastati sa 47. igračem sveta Francuzom Fabrisom Santoroom.

Turnir u Dubaiju igra se za nagradni fond od 1.426.000 dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve