Nova vest
Tenis

Petak, 08.04.2011.

20:46

Novak Đoković ne igra u Monte Karlu

Novak Đoković povukao se sa turnira u Monte Karlu zbog povrede kolena.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

“To je težak udarac i tužna vest ne samo za organizatore turnira i moje navijače, već i za mene”, rekao je Novak u saopštenju.

"Ovo je tužan dan za mene, povukao sam se sa turnira u Monte Karlu, koji je moj omiljeni turnir i jedna od dve kuće. Nadam se da ću početi da treniram sledeće nedelje", napisao je Đoković na svojoj stranici na Tviteru, iz čega se može zaključiti da povreda srećom nije teže prirode.

“Pa, definitivno je to bila teška odluka, ali zdravlje i nastavak sezone u kojoj imam visoke ambicije moraju da mi bude prioritet. Sada idem dalje... napisao je još Novak na Tviteru.

"Verujem da ću se oporaviti i spremiti se za predstojeće turnire na šljaci. Izvinjavam se svim svojim fanovima koji su kupili karte da bi me gledali. S obzirom da živim ovde, sigurno ćemo se sresti ili u klubu ili na plaži. Otkriću vam 'tajnu' – provodim najviše vremena na plaži u restoranu 'La Spiaggia'. Vidimo se!", dopunio je Novak svoj izjavu na Fejsbuku.

U dosadašnjem toku sezone Đoković je osvojio sva četiri turnira na kojima je igrao (Australijan open, Dubai, Indijan Vels i Majami), prestigao je Rodžera Federera na drugoj poziciji na ATP listi i dva puta savladao najboljeg igrača sveta Rafaela Nadala.

Novak je prošle godine na turniru u Monte Karlu stigao do polufinala i ispao od Fernanda Verdaska.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

127 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve