Nova vest
Tenis

Subota, 06.09.2014.

09:18

Serena: Nisam verovala u finale

Najbolja teniserka sveta Serena Vilijams rekla je posle plasmana u finale US Opena da nije verovala da može da stigne do kraja u Njujorku.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Vilijamsova će se u finalu sastati sa Dankinjom Karolinom Voznijacki, posle pobede nad Ruskinjom Jekaterinom Makarovom sa 6:1, 6:3.

Uzbuđena sam što sam u finalu. Početkom ove nedelje nisam mislila da ću uspeti da stignem do finala, nisam bila sigurna da to mogu. Tako da osećam i olakšanje, da budem iskrena“, istakla je Vilijamsova.

Amerikanka je istakla da joj je bilo teško posle ranih eliminacija na Australijan Openu, Rolan Garosu i Vimbldonu, ali da veruje da je sve u Njujorku nadoknadila.

Uvek postoje skeptični ljudi. Ponekad me to izludi. Ali, ljudi mogu da pišu šta god žele i mogu da ne veruju u mene. Radila sam mnogo vredno za Vimbldon i bila sam razočarana, tužna i šokirana da nisam uspela da pobedim. Radila sam satima i satima, mnogo više nego ranije. Možda će mi se sada to isplatiti“, naglasila je Serena.

Vilijamsova je istakla da u finalu sa Voznijacki očekuje težak i neizvestan meč.

Definitivno me čeka težak i neizvestan meč. Ona dobro poznaje moju igru i zna kako da mi odgovori. Konstantno igra dobro i zbog toga je teška rivalka. Zbog toga moram da ostanem mirna, opuštena i srećna na terenu. Pre šest meseci ne bih ni pomislila da ću biti ovde, zato samo želim da ostanem mirna i srećna“, rekla je Vilijamsova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve