Nova vest
Tenis

Nedelja, 31.08.2014.

11:49

Kolšrajber: Ko zna šta će biti

Nemački teniser Filip Kolšrajber rekao je da veruje da ima šanse protiv Novaka Đokovića u četvrtom kolu US Opena ako odigra dobro.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Kolšrajber je u veoma zanimljivom duelu slavio protiv Amerikanca Džona Iznera sa 7:6, 4:6, 7:6, 7:6, iako nije napravio nijedan brejk.

S druge strane, Novak je rutinski slavio protiv domaćeg tenisera Sema Kverija sa 6:3, 6:2, 6:2.

On je igrač kojeg svi žele da pobede na ovom turniru. Daću sve od sebe. Odradili smo nekoliko dobrih treninga zajedno i pokušaću to pozivitno da iskoristim. Igrali smo u Rimu i ja sam izgubio u tri seta. Znam da ako budem odigrao kako znam i umem imam šansu. S druge strane, ko zna šta će biti za dva dana”, rekao je Kolšrajber.

Đoković i Kolšrajber su se do sada sastajali pet puta i Đoković vodi sa 4-1 u pobedama. Poslednji put sastali su se upravo na pomenutom Mastersu u Rimu, kada je srpski teniser slavio sa 4:6, 6:2, 6:1.

Kolšrajber je istakao da voli da igra sa najboljim teniserima na najvećim terenima.

Prošle godine sam isto igrao sa Džonom, a potom sa Nadalom, koji je bio najbolji teniser sveta tada. Sjajno je što sam i dalje na ovom turniru, što igram na velikim terenima. Zaista uživam u tome”, naglasio je nemački teniser.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve