Nova vest
Tenis

Utorak, 26.08.2014.

17:07

Ana ekspresno do drugog kola

Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u drugo kolo US Opena pobedom nad Amerikankom Alison Riske 6:3, 6:0, posle nešto vise od sat vremena igre

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

Ona će u narednom kolu igrati sa Karolinom Pliskovom iz Češke koja je savladala Ivon Mojsburger iz Australije sa 6:2, 6:2.

Od srpskih predstavnika na teren će još Filip Krajinović, koji igra treći meč na terenu br. 5 sa Timom Smičekom iz SAD.

Aleksandra Krunić sa Katažinom Piter četvrti meč dana na terenu 15. Nestor i Zimonjić zatvaraju program petim mečom na terenu 10.

Tok meča:

Amerikanka je bolje počela meč i odmah stigla do brejka, a srpsku teniserku nije dobro služio servis. Već u narednom gemu Ivanovićeva uzvraća na isti način i poravnava na 1:1. Iako je napravila nekoliko grešaka Ana je uhvatila ritam, osvojila dva gema na svoj servis, napravila novi brejk i sada vodi sa 4:1. Seriju naše teniserke konačno prekida Amerikanka sa dva uzastopna gema za 5:3. Ipak, to je bilo sve što je Riske pokazala u prvom setu koji Ana osvaja sa 6:3.

Srpska teniserka je u istom ritmu počela drugi set i odmah napravila brejk. U nastavku je, međutim, malo posustala, gubila 30:0, ali se izvukla iz te situacije i potvrdila brejk. Nije bio iznenađenja do kraja, Ana nije dopustila nijedan gem protivnici i plasirala se u drugo kolo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu