Nova vest
Košarka 96

21.5.2024.

15:45

Smit ispričao sve u policiji: Naneli je izgubio ravnotežu, a Lazarević je skočio na njega

Košarkaš Partizana Džjelin Smit dao je izjavu policiji povodom incidenta između Nanelija i Lazarevića.

Izvor: Sportal.rs

Profimedia

Džejms Naneli i Stefan Lazarević sukobili su se pre treće utakmice finalne serije ABA lige.

Zbog ovog incidenta Željko Obradović je odlučio da Naneli ne igra treću utakmicu, koju je Crvena zvezda dobila i tako došla do titule u Jadranskoj ligi.

Posle ovoga usledila su razna ssaopštenja iz oba tabora, gde je svako vukao na svoju stranu, a i dalje nije poznata kompletna slika.

Smit je kao očevidac incidenta otišao u policiju, gde je dao izjavu.

"Dok smo se kretali hodnikom od naše svlačionice, u trenutku kada smo prolazili pored Zvezdine svlačionice, našalio sam se sa Džejmsom oko njegove frizure i tada je Lazarević izašao i pitao ga šta je bilo na utakmici dva. Tada se Naneli okrenuo ka njemu, pitao ga šta nije u redu. Sve vreme su se jedan drugom unosili u lice, dok ga u jednom trenutku Lazarević nije uhvatio u predelu vrata, nakon čega ga je Naneli udario po ruci, a onda ga je pesnicom udario u glavu kako bi ga sklonio od sebe, dok ga Lazarević i dalje nije puštao i vukao ga je za majicu. Naneli je u jednom trenutku izgubio ravnotežu, okliznuo se i pao, nakon čega je Lazarević skočio na njega. Pokušavao sam da ga povučem Lazarevića, koji je sve vreme pokušavao da udari Nanelija dok je bio na zemlji. Tada su došli ostali igrači iz Zvezde, koji su pomogli da ih razdvojimo. Dok smo ih razdvajali, Lazarević je i mene hteo da udari pesnicom u glavu, ali je promašio "stoji u izjavi Smita do koje je došao "Sportal".

U policiji su izjave dali Lazarević i Naneli, gde su izneli svoje verzije ovog incidenta.

Postoji nekoliko snimaka incidenta iz Arene, ali nijedan nije dao kompletnu sliku šta se tačno desilo.

Podeli:

Komentari 96

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 96

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu