Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 09.09.2013.

10:07

Serena: Titula mi spasla sezonu

Posle trijumfa nad Viktorijom Azarenkom, Serena Vilijams izjavila je da joj je osvajanje US opena spaslo sezonu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Iskreno, bila sam pomalo razočarana svojim rezultatima ove godine. Istina, osvojila sam Rolan Garos, ali na preostala dva Gren slem turnira nisam stigla ni do četvrtfinala. Zato se sada mnogo bolje osećam posle ove titule“, rekla je Serena, kojoj je to peti trofej u Njujorku.

Amerikanka je vodila sa 1-0 u setovima, imala je dupli brejk viška u drugom, ali je na kraju morala da slavi tek u trećem setu.

"Mislim da sam bila pomalo stegnuta, što mi nije trebalo u tom trenutku. Morala sam da se opustim, a onda sam se ponovo unervozila“.

Ispred Serene, kojoj je ovo 17. Gren slem trofej, ispred sebe na večnoj listi u Open eri ima Martinu Navratilovu i Kris Evert sa po 18 titula, kao i Štefi Graf sa 22.

"Ne razmišljam o tome. Odlično se osećam, nema veze koliko imama godina. Nikada se nisam bolje osećala, spremna sam i mogu da igram i u singlu i dublu. Uzbuđena sam zbog onoga što predstoji, samo želim da dajem sve od sebe“, rekla je 32-godišnja Vilijamsova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu