Nova vest
Tenis

Subota, 31.03.2012.

01:24

Rafa: Žao mi je. Ne menjam raspored

Drugi reket sveta Rafael Nadal je zbog problema sa povredom kolena predao polufinalni meč na turniru Masters serije 1000 u Majami Britancu Endiju Mariju.

Izvor:

Autor:

Default images

Nadal se na konfernciji za novinare izvinio svim zbog predaja i objasnio zašto je tek u petak predao meč, pošto ga je koleno "mučilo" i tokom meča sa Congom.

„Čekao sam do petka ujutru, jer sam imao veliki broj tretmana u četvrtak. Veoma mi je žao zbog navijača. Žao mi je zbog svih ljudi koji su planiralni da gledaju meč na televiziji...“, rekao je Španac.

Nadal je objasnio i da je probleme sa kolenom imao i uoči turnira na Indijan Velsu.

„Nisam mogao da izađem na teren i slažem svakoga. Probleme sa kolenom sam imao i pre Indijan Velsa. Ipak problem me nije sprečavao da igram sa 100% snage, zato sam i igrao u Indijan Velsu jer sam se dobro osećao fizički. U Majamiju je bilo drugačije“.

Španac je u Indijan Velsu poražen u polufinalu od Rodžera Federera, a u Majamiju je predao polufinalni meč Endiju Mariju. Nadal je najavio da planira da učestvuje na turnira Master serije 1000 u Monte Karlu i Barseloni.

„Ove godine sam već igrao u jednom finalu i dva polufinala na veoma teškim turnirima i to su pozitivne stvari. Istina je da protiv Conge nisam igrao dobar tenis, ali moje koleno nije spremno da igram dobar tenis. Tako da generalno, veoma sam srećan skoro sa svim. Moj raspored se neće menjati, Monte Karlo i Barselona su naredni turniri na kojima ću učestvovati“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve